Ännu en het dag

Då var det måndag igen och OJ vad jag har längtat...eller nåt sånt.

Varje morgon sitter det en våt kvinna och sprutar för fullt när jag cyklar förbi, hon är nog glad över att se mig. Hon sitter alltid på samma ställe och det är ju bra..annars hade det varit lite spooky faktiskt.


Hon är nog bisexuell för ibland är det en man där i illgula jobbarbyxor och packmoped, hon sprutar när han pillar lite på henne, jag är alltså väldigt utbytbar.

Idag kom det tillbaka flera stycken från sina semestrar på jobbet. Det innebar att jag fick jobba ihop med en kvinna, vi tog en trappuppgång var i ett höghus. Det tog ju inte så fasligt lång tid så sen tog jag och fixade i köket, karlar vet inte vad diskmaskin är för nåt, dom vet nog vad det är för nåt om en kvinna står och plockar ur den. Men det gör inget, då hade man lite att göra. Rulla tummar är jag också rätt bra på nu för det blev en del av den varan idag.

Jag åkte och tränade och OJ vad jag tränade, jag tränade så mycket att jag var tvungen att sluta efter 10 minuter, jag blev illamående. Jag är väl lite smått gravid eller nåt.

När jag cyklade hem flög det en helikopter i luften, tur att den var i luften och flög liksom. Jag tog fram kameran och då flydde den. Så typiskt eller också hade dom rea på Siba eller nåt som han/dom/hon/den/det ville flyga dit.

 

 

Helikoptern är i den röda och runda cirkeln om ni nu letar febrilt.

Nu blir det till att sova nån timme eller tre och sen står det väl som spön i backen alternativt haglar, snöar eller är orkan ute.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback