Ännu hetare dag

Idag är det inte bara varmt, det är hett! På morgonen följde jag med en tjej för att köpa läsk, det går åt mycket läsk på vårt jobb måste jag säga, japp jag är en av dessa som köper en läsk varje dag, obs, EN! Jag delar upp den på två gånger. 3 kr kostar den, helt överkomligt pris faktiskt.

Sen var vi i en butik som Samhall har samarbete med, där kan man köpa arbetskläder och skor. Jag hämtade ett par, "barnskor" kallade personalen dom bara för att det är storlek 38.

Här ropar fötterna efter luft

Dom är rätt tjocka och det är stålhätta i fram, men jag kan säga att det är aluminium och inte stål. Jag hade samma vikt på skorna när jag jobbade på Electrolux. När jag hade haft dom i en timme så kände jag att jag nog skulle tagit en storlek större, nu ropade fötterna inte bara efter luft utan nu började det även att krypa i dom. Jag lättade på snöret och då riktigt hörde jag hur dom flåsade av tacksamhet därinne. Jag ger dom en eller två dagar till, ja skorna alltså, inte fötterna. Är det samma sak om några dagar så får vi reklamera dom och ta en storlek större.

När jag gick en runda på området så satt det en äldre kille i en solstol i bar överkropp och solglasögon. Han hälsade och frågade om jag jobbade. Jag sa ja och då tittade han bara på mig, sa "din stackare" sen la han sig ner i solstolen igen. Hade jag haft en hink med iskallt vatten i näven så hade han fått det över sig. Ja vissa av oss måste ju jobba liksom. Men...jag trivs!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback