Äntligen!

Jag har väntat på denna kallelse!

Det var nu över två år sen jag gjorde den undersökningen sist och äntligen ska jag få göra den igen, SOM jag har längtat, eller egentligen inte för den är smärtsam trots stora doser morfin men ändå. Alltid bra att få tjocktarmen undersökt eftersom jag har Ulcerös Kolit.

 

Förut har jag alltid fått dricka 4 liter lavemang kvällen innan, dvs 2 dl var 5:e minut, nu är det tydligen annat. Både på kvällen och på samma dag jag ska göra undersökningen, eftersom lavemang har en tendens att göra att avföringen blir tunnare än vatten och jag måste ha en toa inom några sekunder så innebär det att jag måste ta ledigt från jobbet för det går ju inte att jobba i det där tillståndet. Hade jag haft en påse på magen som förvarar skiten så hade den blivit full. Hoppas bara att det smakar bättre än det gjort andra år för det är mer än sketäckligt ska jag be och få tala om. Saltvatten som är ljummet smakar det som, lite värre kanske. Jaja bara undersökningen visar att inga konstiga förändringar skett så är jag glad, då kan man genomlida det här.

 

 


Kommentarer
Postat av: Åsa

Usch! Den undersökningen är inget kul alls! Men lycka till eler vad man nu säjer till nån som ska få tarmen undersökt?! :)

2011-08-09 @ 18:07:22
Postat av: Anonym

Svar till Åsa: Tackar, ja det är bara att hoppas att det inte är något att oroa sig för :)

2011-08-09 @ 18:18:35
Postat av: Åsa

Klart det inte är!

Du är ju en kvinna i dina bästa år! Lite tilltro, tack! :)

2011-08-09 @ 18:48:31
Postat av: Sune...the girl

Svar till Åsa: Naaw, söt du är :) Tack, tilltro, varsågod!

2011-08-09 @ 19:08:48
Postat av: Doris

Lycka till !

2011-08-10 @ 01:27:56
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: SaraCaroline

Har själv gjort sån undersökning 3 ggr, inte trevligt nån gång.

Ett tips när du ska ta laxervätskan: Jag använde 2,5 dl glas som jag drack ur, håll för näsan när du dricker varje glas med laxervätska, svälj ner varje glas laxervätska med ett glas gul saft, det funkar verkligen! Men tänk på att inte ha för kall saft för då kan du bli nerkyld och det är inte bra!



Lycka till förresten! Det kommer gå jättebra! :)

2011-08-10 @ 19:01:26
URL: http://saracaroline.blogg.se/
Postat av: Saga

Gjorde koloskopi för några år sen. Fy fan och satan i gatan och allt sånt. Urk! Hade glömt (förträngt?) den där äckliga laxerskiten man var tvungen att dricka dagen innan.... Men det verkar vara lättare nu? Kanske inte smakar lika illa heller? Det var så vidrigt...! Och undersökningen gjorde ju sjukt ont. Men jag upptäckte iaf att lustgas är min bästa vän ;) Lycka till!

2011-08-12 @ 00:09:46
URL: http://dethararjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback