Det är bögarnas fel

När jag hörde låten "Det är bögarnas fel" så asgarvade jag. Flera av mina manliga homosexuella vänner på Facebook la ut videon och garvade, fick medhåll av deras homosexuella manliga vänner, ingenstans har jag sett någon tråkig människa som varken har humor eller märker ironin i låten, trodde aldrig det skulle missuppfattas av nån faktiskt.



I tisdags besökte gruppen "Grotesco" Allsång på Skansen som ligger bakom låten. Då är det just en människa utan humor som har anmält programmet just för detta uppträdande. Rätt skrattretande faktiskt. Varför var det ingen som anmälde Johan Glans och Josefine Bornebusch när dom framförde låten "Mamma pappa barn" på QX-galan då? Ett helt hav homosexuella i lokalen och ALLA skrattade! Antagligen hade ALLA humor.

Anmälaren vill ha det till hets mot folkgrupp för han är själv bög och tog illa vid sig. Hallå eller, Grotesco är en humorgrupp! Jag skulle asgarva om samma låt gjordes om och fick titeln "Det är flatornas fel".




Kommentarer
Postat av: Caroline

Du verkar ofta bli irriterad för att folk inte är som du. Ja, en del kan ta illa vid sig, en del inte. En del kastar papper i trappuppgångar en del plockar upp det.... Get it. Du mest gnäller jämt. Seeeegt.

2011-08-06 @ 11:03:03
Postat av: Sune...the girl

Svar till Caroline: Min åsikt, min blogg..get it? Du behöver inte läsa min blogg, det finns många andra..get it? :)

2011-08-06 @ 11:24:23
Postat av: Martina

Caroline låter som någon med lite för lite humor....

2011-08-06 @ 17:45:42
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Jag tycker att låten hade varit mycket roligare om den skrevs om till "Det är SD`s fel". Då hade den verkligen känns dagsaktuell.

2011-08-06 @ 18:46:25
URL: http://www.icedaniel.se
Postat av: Britt

Jag tycker låten är humor...men alla får ju tycka vad de vill, gud bevars. Vi får väl se hur anmälan bedöms.

2011-08-06 @ 19:50:26
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback