Från besvikelse till ren glädje!

Igår skrev jag ju ett inlägg om att jag inte kan åka till Jenny på onsdag, om du har missat det så läs det HÄR.

Igår skrev jag detta som status

Jag hade sen möte på soc. Allt kändes inte lika roligt längre efter att Jenny hade konstaterat att hon inte hade råd med en resa upp till henne för mig. När jag ställde in cykeln i förrådet fick jag ett sms av Ulle, en kompis sen ungdomen och jag har även henne på FB. "Hej ser inte om du är inloggad på FB...men om du inte är det så gå in och kolla <3"

Jag ställde ifrån mig varorna som jag köpt när jag kom upp i lägenheten och satte på datorn. Jag fick då se detta.

 

Här satt jag och bara stirrade på skärmen, mina kinder hettade, jag blev tårögd men kom till sans..

 

Ja det var mycket längre än så här. Jag hade ingen talan tydligen. Jag ringde Jenny direkt och minns knappt vad jag sa men jag läste upp varje kommentar för henne. Ett tag trodde jag att jag tappat kontakten med henne (hon har dålig täckning i bushen) och när jag sa "hallå" så fick hon fram att hon var helt mållös, tårögd och gud vet vad samtidigt som hon hade mat i munnen och försökte att tugga ur.

Till slut så fick vi ge med oss då. Tänkte att, ja, jag tror på det när jag ser pengar på kontot. Jag tog det lite med en nypa salt. Dom tjatade på mig att ge dom mitt kontonummer. Sen under kvällen så tittade jag emellanåt på kontot och visst fan växte det, även idag!

 

Jag har jordens mest underbaste vänner helt klart! Herregud så tacksamma vi är jag och Jenny. Jag betalade själv 22 kr. Rätt billig resa upp till Sundsvall va?

 

Jag är fortfarande väldigt mållös måste jag säga, jag har inte smält det än. Vet inte vad jag kan göra i gengäld men jag och Jenny var ense om att hade det varit någon av våra vänner som hade en resa att se fram emot och det skulle skita sig så hade vi varit med om samma sak, vi hade med glädje skänkt en hundring var för där är vi väldigt lika, vi gillar mer att ge än att ta. Detta var enbart för att vi i 1.5 månad sett fram emot att få träffas igen och med bara några dagar kvar så sket det sig. Jag älskar mina vänner! Tack tack tack tack alla som gjorde detta möjligt för oss! <3<3<3 från mig och Jenny!

På onsdag åker jag ta mig fan!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: annika

Se nu till att ha jävla roligt bara.Det är det enda jag vill ha tillbaks sedan...en fullständig redovisning om att ni har haft det superdupertrevligt:)

KRAAM!!

2011-08-26 @ 16:49:52
Postat av: Britt

Vilken lycklig saga. För visst är det en saga med lyckligt slut. Sånt här värmer i hjärtat att läsa. Lyckliga dig Sune!

2011-08-26 @ 21:23:08
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Tess

Håller med!!

Ha så jävla roligt du bara kan!!

Jag är helt övertygad om att du gjort detsamma om situationen varit omvänd! <3

2011-08-26 @ 23:50:39
Postat av: pezze

det var förbannat snällt av dom!!! :) så njut av resan ToR nu!!!

Postat av: Doris

Sådana kallar man ÄKTA vänner !

Grattis !

2011-08-27 @ 06:12:54
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback