Oh my

Om man måste ta till kirurg för att försöka se yngre ut så står jag nog över..ja om man nu kommer att se ut som mångmiljadärskan med det enormt långa namnet, vad sägs om Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva? Jösses, föräldrarna hade nog väldiga svårigheter att enas om ett namn, varför inte ta alla släktens kvinnliga förnamn i ett liksom?

Dessa två vill gifta sig. Hon 85 och han 25 år yngre. Hon äger massa miljarder och nu tror hennes barn att han bara är ute efter hennes pengar, ja med det utseendet kan man ju tvivla men hon kanske är en jävel i sängen eller väldigt snäll, kan laga mat och dammsuger helt naken, vem vet!

För att bevisa för barnen så ger hon bort alla miljarder till ungarna, om dom nu är övertygade att det är äkta kärlek? Näe tydligen inte för dom går motvilligt på bröllopet dom jävlarna. Herregud, detta kanske är äkta kärlek, dom kommer leva på kärlek och luft men äkta, det är det! Hade jag haft så mycket pengar så hade jag faktiskt skänkt massa miljarder till Afrikas offer, jösses vilken stor skillnad det skulle göra och vad glad JAG skulle vara om jag hade kunnat skänka så mycket.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback