Pride Stockholm 2011

Ja då drar den årliga "Priden" igång idag då. Det som är nytt är att det är en "öppen" festival. Det är inte inhägnat utan öppen för alla. Undrar om det är en sån bra idé förstås. Det är större risk för attacker mot homosexuella men budskapet är ju bra.

Thomas Beatie talar i invigningen, ja ni vet han "den gravide mannen" som behöll den kvinnliga delen mellan benen för att hans fru inte kan få barn. Han har varit aktuell förut i "Pride Stockholm" men då har det varit att han snart skulle föda.

Varför inte jag är däruppe i år? Kan vara för att jag inte har råd med tåget upp, hem och allt omkring som kostar. Har inte råd med andra ord sen är det nåt speciellt när det är en inhängnad. Det är mäktigt att se "Paraden", den borde alla åka upp att se. Eller också är det bara jag som tycker det är mäktigt, ja..jag och alla andra homosar kanske.

Nåja, Pride Stockholm 2011 är nu igång!





Kommentarer
Postat av: Martina

Synd att du inte kunde komma hit på festivalen. Det hade varit kul att springa på dig där. Om jag nu kommer iväg i år.... Men jag o några vänninor tänkte gå på paraden. Skrev om det häromdagen: http://ytterligare.blogspot.com/2011/08/pridefestivalen.html

2011-08-03 @ 22:07:12
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback