"Så in i Norden"

Jag har då aldrig sett någon som går in på en krog/pub/restaurang och lämnar sin bebis/sitt barn i en barnvagn i en timme utanför. Nu tror folk i USA att ALLA gör så här i Norden då en dansk kvinna var med sin amerikanske pojkvän som är pappa till barnet på en bar och satt där och hade trevligt. Polisen tillkallades då folk tog illa vid sig att se barnet vara ensam så länge utomhus och dessutom när klockan var över 21. Barnet blev placerat i fosterhem i några dagar innan det fick komma hem igen. Det gick till rätten men lades ner efter två år. Mamman fick skadestånd för att polisen inte hade informerat turister vad som gäller i USA.

Men hallå eller?! Sunt förnuft? Har man inte det över hela världen? Ska vi i Norden framstås som idioter eller att  vi kommer från Mars nu eller? Man gör bara inte så! Man går väl för fan inte ifrån barnet så länge och inte så sent på kvällen och till råga på allt i USA! Och vadå? Killen var ju amerikan, om nu alla vet att det är lag i USA att man inte gör så så borde väl han väl sett till att barnet följde med in? Hon skulle fan inga pengar ha.

Här i Sverige kan man ställa barnvagnen hemma på altanen just för den friska luftens skull men fan inte i stan! Det fattar ALLA om man inte har allvarliga fel i hjärnan och då ska man ju inte ha barn överhuvudtaget. Skitsnack att det är vanligt att man gör så.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback