Så kan det vara!

Idag städade jag ett höghus själv igen, det gör mig inget. En trappuppgång innehåller 6 våningar, massa folk som bor där, massa folk som hälsar på, massa folk som åker hiss, flera som tar trapporna. Då borde det på en vecka bli rätt skräpigt om dessa är personer som skräpar ner.


Detta var det enda en trappuppgång hade att erbjuda. Fattar ni vad folk är rediga i detta huset eller? Skitrediga!

När jag som bäst höll på att torka golvet i källaren kom det ett äldre par (läs runt 70) som berömde mig, gubben (kille är lite fel tycker jag) tog mig på axeln och sa att jag skulle fortsätta så. Jag sög åt mig såklart. Bara för det så höll jag upp dörren när dom tog ut sina cyklar för en cykeltur. Sånt gillas! Mer sånt, då är det ännu roligare att städa efter andra.

 

Detta är då en lägenhet för gäster (jo det är sant), jag vet inte riktigt vad den är till för men kanske en lägenhet för gäster? Vems gäster? Kanske har Mr Halabala friat till den blivande Mrs Halabala? Och när dessa Halabala gifter sig så kommer det inte bara folk från stan, nej då för bövelen, det kommer inte heller bara Halabalafolk från Sverige utan från hela världen när Mr och den blivande Mrs Halabala ska gifta sig, då är det väldigt bra att ha en gästlägenhet, ja med tanke på att alla stans hotell är fullbokade av samma Halabalafolk som ska till bröllopet. Vet inte hur många rum den här lägenheten har men Halabalafolk dom är vana vid att tränga ihop sig, så säg att detta är en etta, då får det plats 10 personer härinne. Ja det är min teori...liksom.

 

Min dotter smsade förut och sa att jag inte behövde följa med till tandläkaren för en kompis skulle med. En-kompis-"vi-är-bara-kompisar-som-sen-visar-sig-om-några-veckor-inte-alls-vara-en-kompis-utan-nån-man-tillbringat-flera-nätter-med". En sån kompis är det. Genom hela hennes vuxna liv har det varit såna kompisar. Kompisar för mig är när man sitter och tittar på film, 3 meter ifrån varann och får skrika att den ena ska skicka saltet om det äts mat samtidigt till filmen, en sån kompis har jag många av. Förresten så är jag och Jenny bara kompisar.

Solen skiner, det är ju..bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Härligt! Inte ofta lokalvårdare får någon som helst credit för sitt jobb!

2011-08-23 @ 18:18:34
URL: http://baralinda.se/wordpress
Postat av: josefin

Hejsan! Jag skriver till dig för att jag hoppas på att fler ska våga prata om psykisk ohälsa,sjukdomar, våld, kriminalitet och andra problem och motgångar som man varit med om i livet. Kanske är du mitt uppe i något just nu eller har tagit dig ur något jobbigt i ditt liv? Jag har själv erfarenhet av olika problem och motgångar och skriver i min blogg om det. Under de senaste veckorna har jag även skrivit till andra bloggare för att se om någon annan vill dela med sig av sin historia. Flera personer har nappat och om du är intresserad av att läsa deras historier så trycker du på kategori "this is a true story" i min blogg. Du får självklart vara anonym i min blogg och jag publicerar inget utan din tillåtelse. Om du är intresserad av att dela med dig av din historia så kan du mejla mig på [email protected] Skriv "händelser att dela med sig av" som rubrik så hittar jag ditt mejl snabbt. Jag tror vi måste prata om psykisk ohälsa. Många sitter hemma själva och tror att de är de själva som är problemet. Så är det sällan.. vi måste våga prata för att kunna göra en förändring. Och kanske kan din berättelse få någon annan att må lite bättre och inse att de inte är själva mitt i allt. Vi behöver varandra!

2011-08-23 @ 21:13:25
URL: http://stendahl.blogg.se/
Postat av: Doris

Fiffiga de där gästlägenheterna, det finns en i bostadsområdet som min syster bor i i Lund och jag ska försöka få hyra den en vecka nästa sommar, är visst bara ett sovrum med våningssängar och en bäddsoffa + pentry och badrum men det räcker ju, man tillbringar inte såå mycken tid i en lägenhet på semestern ;-). Och den kostar bara 200/dygnet som ju är MYCKET billigare än att hyra en stuga.

Sköt om dig, kram

2011-08-27 @ 06:23:44
URL: http://farmordoris.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback