Som ett barn på julafton

Förut smsade min dotter och frågade om jag kunde skjutsa ner henne och en kompis till en båt i hamnen. Jag som ingen bil har blev ju glad såklart. Jag älskar att köra bil, lite synd bara att det inte blir så ofta. Just därför gillar jag det...liksom.

Kompisen körde till mig och till hamnen, jag tog bilen därifrån till Willys. Ewa hade köpt så god thaimat i låda till mig en gång och jag var SÅ sugen på det. Jag kunde känna smaken av det. Efter en kvart ringde jag Ewa och frågade var dom där lådorna skulle finnas. Jaha dom var tydligen slut för där låg dom inte. Det fick bli en sketen påse pommes istället. Skit också!

Hade jag nu inte varit tvungen att vara så koncentrerad på bilkörningen så hade jag spretat på pek och långfingret och tagit tungan emellan var så säkra!

Är jag vaken runt 2 inatt så ska jag nog ta och köra hem lite fulla folk till deras sängar. Jag gillar egentligen inte att vara fyllechaffis för då går tankarna till då jag själv var ung och satt i raggarbilar med musik högre än det högsta tornet..i stan och då förstår jag inte alls hur folk kunde köra omkring på fulla folk helg efter helg. DAMN vad jag beundrar dom nu.

 

 


Kommentarer
Postat av: Anette2

Läcker bild !

2011-08-23 @ 20:11:31
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback