Vad är höjden?

Kan bara konstatera att jag nu har kommit på höjden av förvåning, det uppstod i morse när jag loggade in på Facebook. Jag har inte så många vänner, jag lägger inte till vem som helst, jag lägger heller inte till folk för att försöka slå ett rekord. Jag har vänner som jag vet vilka dom är, jag har heller inte så få vänner att detta har uppstått förut.

Höjden av förvåning är när man loggar in på Facebook och INGEN av ens vänner är inne! Nu kommer jag aldrig glömma den här dagen då jag blev helt tagen på sängen. Nu tänker ni, människan är 41 år och aldrig blivit tagen på sängen förut, vad är det för fel på henne? Snuskisar säger jag!

Förövrigt är det jag som köper en ny bh den 24:e, jag har tröttnat rätt bra på att skenan gjort hål i bh:n så den kör rätt in under bröstet, det är inte det minsta skönt. Andra använder plåster på sår..jag använder det för att försöka förhindra självoperation!

Fredag, möe sol ute och idag blir det en tur till pappa, han kom hem igår! Inflammerad galla är inte att leka med gott folk, inte alls!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback