Vet inte hur det är med er men

Ni vet ju att jag är en tänkande kvinna va? Ni vet också att jag har konstiga funderingar och annat för mig va? Bra då kan jag delge er nåt som jag inte alls skäms över att delge er.

Ibland, inte ofta, utan rätt sällan, men ibland om jag sitter på torget här i stan eller på annat ställe så kan jag undra om dom har nån sexuell böjelse för sig, ofta om jag ser ett par, kanske varit gifta ett tag. Då kan jag tänka, kanske han har sån där ful latexmask för ansiktet med enbart hål för ögon och mun, frugan hans kanske har en tendens att tända på när han häller stearin på hennes skinkor?

Eller om jag ser ett medelålders par som nyss har träffats, hur man ser det? Ja om dom håller varann i händerna, stannar och vispar runt i varandras munnar, ler och går vidare? Då kanske dom har träffats nyss eller? Ja vi kan ju fantisera i alla fall, då tänker jag, dom hade nog sex i natt dom där två, kanske varit på swingersklubb, haft en tredje med eller att någon av dom fick igenom sin önskan och fick bocka av det på den långa listan över saker dom vill göra i sexväg innan dom dör.

Alltså, nu tycker ni säkert att jag är pervers men jag kan ge mig fan på att jag inte är ensam över det eller hur? Själv har jag nog inga böjelser, rätt trist va? Så nu kan ni sluta att fantisera om mig och hur jag gör och inte.

Hur är det med er? Har ni några böjelser?! Näe skoja bara.

Ja det var väl allt för nu.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback