Årets första julkort

Det är så skönt att slippa all reklam som brukar blockera dörrarna på måndagar. Idag när jag öppnade dörren för att bege mig till AF för att aktivitetspappret var tvunget att bli inlämnat idag om jag ville ha pengar före jul så låg det ett litet sött julkort där.



Eller ja, det var ett vitt kuvert över såklart, hur skulle det sett ut om dom stoppade ner allt detta i brevlådan, för sig! Då hade nog brevbärarn tagit trisslotten, när jag tänker efter så hade han kunnat gjort det för det var en nitlott!

Men ändå sött, att Blogvertiser skickar ut sånt här till alla sina medlemmar, för hur gärna jag än vill tro att det bara är jag som får detta så är jag ju inte SÅ bakom.

 

För er som inte vet vad Blogvertiser är...kan googla, eller näe okej jag är snäll. Blogvertiser är ett företag på nätet som gör annonsörer en tjänst, vi bloggare får i uppdrag att skriva om något som annonsören säger att vi ska skriva, sen får vi en slant för det, en liten slant beroende på hur många bidrag man får i månaden och sen är det ju skatt och arbetsgivartjofräs på det där också så jag måste skriva två uppdrag för att få ut dom, det är kravet. Nu vet ni det!

Klistermärke, nitlott och ett julkort alltså, jippie!



Kommentarer
Postat av: Martina

Aha spännande, får se om det dyker upp här i brevlådan någon dag snart!

2011-12-12 @ 16:42:02
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Blogvertiser

Hej! Kul att du gillade vårt julkort & trisslott.



Vi har tyvärr inte kunnat skicka julkort till alla våra medlemmar då det totalt är mer än 5 500 st bloggar hos oss. Vi valde ut de 50 mest aktiva bloggarna och de fick ett kort.



Hoppas att det blev en vinst! God jul & gott nytt år!

/ Blogvertiser

2011-12-13 @ 10:50:50
URL: http://blogvertiser.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback