Jodå...

Idag var en jobbarkompis hemma med ryggskott, den andra hade försovit sig, den tredje var ledig så då var det bara jag kvar som kunde ta ett helt höghus själv. Oj vad jag städade, jag gjorde mer än så.

Detta är en påse full med löv. Jag tröttnade på att det alltid var löv nere i källaren, jag sopade helt sonika upp det som var utanför källardörren.

 

När det är löv ute så blir det även en hel del under mattan.

 

 

Det ska vi ju alltid ta upp såklart och det gör jag men idag tyckte jag att det var extra fint när jag nu hade tagit det utanför också.

 

Ja det tog sin lilla tid såklart men har man nåt att göra så går tiden fort och oj vad tiden gick fort.

Jag var på jobbet till 14.56 när jag slutade 13.30 egentligen men ni förstår att...idag fick jag veta att jag får vara kvar till sista februari! Det är ta mig fan massa high five på det!

 

Chefen pratade så gott om mig till min handläggare på AF så, oj vad han tyckte jag var duktig. Två månader till alltså, sen kan ni hålla tummarna för att jag blir anställd efter det, ni kan få ta upp tummarna på julafton annars måste ni hålla dom varje dag! Så kan vi säga!

 

Kan också säga att snön nog inte är så långt borta, den är 7 mil bort och förut när jag gick av bussen så haglade det, herregud det var som stora pingisbollar föll ner..eller näe, det var som...små hageltjofräs men ändå det var kallt!

 

Ja det var allt för nu.

 

 


Kommentarer
Postat av: jeanette sandelin

wow!

vad bra du städar asså!!!

så bra så det blir en anställning får vi hoppas :)finns många o-bra människor som har anställning dom också...

jag är jävligt bra!

snö här i ed i dalsland - check.

hej fadderittan - fem fingrar på flöjten!

2011-12-06 @ 08:29:44
URL: http://jeanettes.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback