Julen är över

Ja då sjunger julen 2011 på sista versen. Den är slut om några timmar, helgen har gått väldans fort fast man inte gjort så mycket.

Många är lediga från jobbet, både utanför mitt eget och på mitt. Jag själv ska jobba minsann, det kommer nog bli lite mer att göra, men det gör inget, då kan jag både visa framfötterna och tiden går fortare.

På fredag blir det förhoppningsvis att jobba på samma ställe som onsdag och torsdags förra veckan, då vankas det nyårsfest för ett gäng utländska säljare vad jag fattade det som. Det blir nog en fest som heter duga. Vem som ska städa efter dom har jag ingen aning om för jag tänker då rakt inte åka dit på nyårsdagen och städa efter dom, då ligger jag förhoppningsvis i sängen, är lite bakis och firar med att det då är 2 år sen jag slutade att röka, det är fan yaaaay på det!

Ett endaste bloss har jag tagit på hela tiden och jag ljuger inte, det var förra sommaren då jag var full och odräglig. Efter det har det inte blivit nåt. Stolt är jag! Det ska jag hålla för jag vill verkligen inte röka. Det luktar blä i kläder, det är dyrt och tidskrävande.

Har ni några nyårslöften? Jag har inga i år faktiskt.


Kommentarer
Postat av: Britt

Jag lovar det vanliga...att börja leva ett nyttigare liv med mindre mängd godis och mer mängd träning...det går sådär...jättedåligt!



Sluta röka gjorde jag för 25 år sedan och sluta supa gjorde jag för 13 år sedan...så lite godis tycker jag att jag ska få unna mig...men det blir lätt till överdrift, för små kläder och en kropp jag inte riktigt vill kännas vid.



Du gör det verkligen bra som slutat röka. Klappa dig själv på axeln. Det är många som inte klarar av att sluta.

2011-12-26 @ 23:00:08
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback