Ledig dag

Det här med att sova länge, det vet jag inte vad det är längre. Blåsan väckte tuppen och sen väckte dom mig tillsammans. Ute pissar det ner och jag som måste till ICA!

Men jag har en ledig dag och den förvaltar jag väl genom att....inte göra ett skit. Jag orkar inte, kanske blir det till att städa lite eller också skiter jag i det idag och bara njuter av min ledighet idag och städar imorgon. Dock har jag tvättstugan kl 17 men det tar ju bara en timme sen kan jag förvalta min lediga dag till att...inte göra ett skit igen. Det är en sån där skitdag ute, man blir trött, man känner att livet är piss och man vill bara gå i dvala och vakna upp när det är sommar igen.

Sen har jag kommit på (heja mig) att man ska ge folk en andra chans, att dom ska få visa att dom har förändrats. Orka lägga energi på att tycka illa om folk, ja detta gäller ju inte allt folk, det finns idioter i hela vår värld men dom som stått mig nära ska jag nog ta och ge en chans, tar dom inte den så är det tack och hej då för evigt, det är inte svårare än så. Men jag är lyhörd, jag läser mellan raderna och ser jag minsta lilla återkommande från förr så är det som sagt, heeeej dåååå.

Ja det var väl allt för denna stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback