Lite lugnare idag

Idag kom jag till jobbet tidigare för vi visste inte hur fort gästerna på jobbet ville ha frukost. När jag kom dit så hade jobbarkompisarna redan dukat fram men gästerna var lite trötta så dom kom ner först halv åtta. En del åt inte alls utan tog bara sitt pick och pack och stack. En gick inte upp förrän efter 10 och då är frukosten redan bortdukad, undrar om det var han som drack mest eller bara morgontrött, eller den vettiga utav dom alla som väntade innan han körde hem.

Vi var 5 som jobbade och det var inte alls så mycket att göra, det var mest borttagning av halvfulla/halvtomma glas, renbäddning, dammning och tömma papperskorgar i samtliga rum.

Jag åt frukost idag, en ordentlig frukost, det var länge sen.

Mackan bestod av bröd (jo det är sant), räkost, julskinka och leverpastej, två kokta ägg och the. SÅ gott, jaja, gästerna hade inte ätit upp jordnötterna eller chipsen så det åt Sune upp, eller ja, tills nåt skavde i halsen på mig och jag hostade så ögonen tårades, jag fick för mig att chipsen var förgiftade och att det var därför som den sista gästen låg kvar, antingen död, med chips i strupen eller helt enkelt i koma. Så var ju inte fallet men jag hade ont i halsen ett tag så dom där chipsen hivades, jordnötterna som jag inte orkade äta upp fick jag med hem, nomnomnom!

 

 

Detta är det sk biblioteket, inte så många böcker, minns inte om jag såg en enda faktiskt, men här kopplar man av med baileys, konjak, Loka eller nåt annat som går ner efter några glas vin eller öl. Här var det belamrat med glas innan vi städade.

 

 

En av trapporna ner, ingen risk att man får pung eller musskador då man inte kan åka på räcket ner i fyllan.

 

Jag trivs på det här stället, där vill jag vara fler gånger och kanske blir det nästa fredag då det ska vara en stor fest där på nyårsafton. Vet däremot inte om jag vill städa efter dom men det får jag säkert.

 

Nu har jag vart iväg med min dotter för att inhandla julklappar till julleken vi ska ha på julafton, jag skriver dock inte vad det är för min dotter läser min blogg ni vet.

 

Lite senare kommer hon hit igen för att tvätta. Skoj så!

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Härligt med ett jobb där man får lite snacks till arbetet!

2011-12-22 @ 15:40:57
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback