Mmmmm

Jag var tvungen att röra på mig lite förut så jag tog Ewa på FB och frågade om hon ville följa med till ICA och det är hon sällan sen att säga ja till.

Jag brukar sällan äta julskinka förrän dagen före julafton då min dotter och jag sitter och spelar Bingolotto och tror att efter 511 år äntligen ska ta hem storkovan eller åtminstone en ny lott. Eftersom jag åt julmat i tisdags så var det liksom redan försent att vänta till uppsittarkvällen. Jag hittade detta.

Ja det var inte färdigbredda mackor med skinka på alltså, nej nej så seriösa är dom inte och inte så snälla heller, nepp, jag köpte både bröd och skinka och det kan jag säga, det knullade i munnen! SÅ gott!

 

Men inget går nog upp mot en hemmagriljerad skinka som är fesljummen eller så varm att smöret på mackan smälter och man får slicka det rinnande skiten mellan fingrarna. Mina bitar är inte så här tunna, nej då, det ligger någonstans mellan 3 -25 cm eller nåt, jag kan inte skära kan vi säga men gud så gott det är och så lång tid det tar att tugga varje tugga sen, man hör bara tuggandet och inte vad dom säger på teve till slut, bara hur käkarna går om varandra därbak i käften, kanske låser sig en aning men skitsamma, julskinka är sketgott!

 

Min rygg då undrar kanske ni, eller också skiter ni fullständigt i det. Jag badade förut och det blev lite bättre så jag ska försöka att gå imorgon, chefen är på spa och har det göttans den drummeln, blir säkert knådad både på rygg och....annat.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha!!!

Du är ju för jävla rolig du! :D

Men fesljummen nygriljerad hemgjord skinka är absolut det bästa som finns! Även om man gör som jag och tar fram årets största fuskgrej. - Skärmaskinen. :D

Jag kan nämligen inte heller skiva skinka, men gillar tunna skivor bättre, än när de är mellan 3 och 25 cm... :D

2011-12-15 @ 19:05:36
URL: http://karin.hermansro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback