Så fick då bonden sin fru

Idag gifte sig Tv-bonden Pär-Ola Nyström då med sin vackra Louise. Man kan ju tycka vad man vill om detta, att det gick för snabbt, att det var delvis betalt av TV4 osv men varför inte liksom?! Varför ska man vänta hundra år för att se om det håller? Varför inte få ett sagolikt bröllop där man fortfarande är upp över öronen kär i varandra?

Tv4 var där och filmade allt och kommer visas om 2 veckor. Däremot tyckte jag det var lite väl mycket när Aftonbladet.se visade det live, dvs, det fanns en kommentator som skrev på en chatt till oss läsare. Det är lite som när Viktoria och Daniel gifte sig. Lite överdrivet men eftersom jag nu skriver detta inlägg så har jag ju naturligtvis sett alla bilder så jag är väl lika överdriven jag då. Då får det vara så, hepp!

Man såg både i tv och på bilderna hur kära dom faktiskt är, hoppas att det håller livet ut. Men det vet man ju aldrig med vilket bröllop det än är.

Grattis Pär-Ola och Louise!


Kommentarer
Postat av: BajsMalin

Spännande!! Man får se det på onsdag va?!



sv: Men självklart goa Sune!! :D hihi. Ja det var underbart! hade inte kunna fått en bättre förlossning! världens bästa grabb fick jag ju med den också!

2011-12-03 @ 01:23:50
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback