Så kan man ju också se ut

Imorse var jag som vanligt tidig till bussen, ute var det blåst a la...jätteblåst!

Jag gick in i en trappuppgång och där blev jag rastlös, jag tog lite kort på mig själv, detta är tidigt på morgonen, glöm inte det. Japp ni får skratta, ni får till och med asgarva om ni hellre vill göra det.

Jag ser verkligen helt försörd ut. Trött och jävlig men detta är verkligheten, förstår ni nu varför alla jag tar hem inte stannar till morgonen? Precis, dom VET hur jag kan se ut och det blir ju en värre baksmälla på så vis.

 

Idag var det lugnt på jobbet igen, trodde ett tag jag skulle somna stående men det gjorde jag inte. Jag lade mig istället en stund när jag kom hem, eller ja, två timmar senare, jag sov en halvtimme trots att jag hade ställt klockan på 45 minuter, bra där, mycket bra.

 

Jag har tydligen blivit med Twitter också, hoppsan, vad är det för kul med det undrar ju jag då. Men jaja, jag heter Sunethegirl där om någon nu vill läsa, jag har uppnått 2 inlägg än så länge, man kan ju inte skriva så mycket när man bara får skriva 140 tecken, ni vet ju vilka långa blogginlägg jag brukar ha liksom. Det blir till att skriva typ: "Idag har jag gjort nr 2...3 gånger!" Sen är det slut.

 

Happ, nu göra nåt helt annat, typ...gå på skithuset!

 

 

 


Kommentarer
Postat av: BajsMalin

Ohlala för skithus.



VA?! Näää.. Skulle jag?



TACK!!!! Ja! Så jäkla roligt, skönt, fint, underbart och fantastiskt!!! Han är världens finaste lilla pojke!! Kan inte fatta att jag varit med och gjort något så jäkla vackert.



:D

2011-12-01 @ 18:17:08
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback