Big Brother börjar ikväll!

Under några dagar har man kunnat läsa på Aftonbladet.se om Big Brother, man har kunnat ta sig runt i huset för en titt hur det kommer att bli och hur det kommer att se ut för deltagarna som kommer kliva in där ikväll.

Jag såg hos Egoina att hon varit därinne som journalist. Hon är nog mer känd som bloggare. Hon hade i alla fall filmat runt och lagt ut på sin blogg. Jag tyckte inte riktigt om lokalen. Ingen hög mysfaktor där alls. Sovrummet finns det bara ett av där alla ska sova och sängarna står huller om buller. Jag får lite panik av sängar som står mitt på golvet utan vägg bakom mig, jag skulle inte fixa det. Så den deltagare som vinner hela skiten kommer jag ge applåder till för hon/han antagligen kommer vara ett nervvrak.

Tänk om alla vill ut tidigare? Kanske hittar på att dom har tvättstugan, lovat att gå ut med grannens hund/katt/vandrande pinne. Jag hade inte stått ut mer än ett dygn utan en brun påse att hyperventilera i.

Åsa Linderborg har varit där och skriver om det hela.




Kommentarer
Postat av: Martina

Jag sökte till andra eller tredje omgången (minns inte längre, det var ju så lääänge sedan, man var ju nästan en barnrumpa hehe)...Skönt att man inte kom med!

2011-02-20 @ 17:15:48
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback