Dom skulle skriva en sexberättelse

Hur fan kan en lärare ge betyg i hur man skriver en sexberättelse? Ju mer inlevelse desto högre betyg? What? Att skriva en sexberättelse överhuvudtaget när man är 14 år är väl lite för mycket och ska dom då göra det som en uppgift i skolan tycker ju jag då att det bara är snuskigt. Man är byxmyndig när man är 15 år och då ska ju helst ingen ha gjort det innan trots att det är massor som gjort det.

Totalt oetiskt enligt min mening. Hade min dotter kommit hem som 14-åring och sagt att dom skulle skriva en sån berättelse så hade jag direkt ringt upp läraren och frågat hur i helvete människan är funtad!

Ska då läraren sitta där och gotta sig i barnens hemliga drömmar, fantasier och annat och hon/han sen ska betygsätta det, ju gottigare det är desto högre betyg blir det. Aldrig i hela mitt jävla liv att jag skulle gå med på det som varken förälder eller som elev. Dessutom var ämnet för uppgiften "Första gången". Vadå första gången? Där är det ännu mer oetiskt, byxmyndig enligt lag hallå?? Och hur många är det inte som har traumatiska minnen vid första gången och det kan till och med ha varit en våldtäkt.

Skämmes för fan!





Kommentarer
Postat av: Anette2

Han borde få komma ifrån ett tag och fundera

på vad han gjort. Helt oacceptabelt!

2011-02-08 @ 17:02:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback