Hur dum får man vara?

Det finns dumma människor, sen finns det urbota dumma människor. Hazel Cunningham från England tillhör den sistnämnda kategorin.

För det första, varför i helvete går man på socbidrag om man inte behöver? Ja jag vet, det finns dom som har pengar men bara vill ha mer - giriga jävlar. Det är för såna man inte vill vara en skattebetalare som betalar hela kalaset.

Hazel hade i flera år stått som ensamstående mamma hos soc och var därför berättigad pengar därifrån, hur kunde dom ha missat att hon hade en sambo som hon sedan gifte sig med? Nu vet jag inte riktigt hur det går till i Sverige men jag antar att man har lite koll på vilka som bor i hop osv.

Jag som faktiskt går på socbidrag (inte hela min inkomst) är inskriven där för att jag behöver pengar, att jag låg under existensminimum ordentligt! Jag skulle aldrig i helvete komma på en sån idé att försöka lura den här myndigheten. Dom är enbart till för folk som jag!

I alla fall. Hazel gifte sig med denne sambo och eftersom alla gäster inte kunde komma så ville hon visa alla hur fin hon var som brud, vad gör man då? Jo den underbart urbota idén att lägga ut det på Facebook! Ja men eller hur, helt underbart...eller inte. Fotot kom i händerna på soc s å k l a r t! Nu ska hon betala tillbaka alla 155 000kr plus att hon hamnar 120 dagar i fängelse. Surt sa räven, ha ha ha ha ha säger jag!




Kommentarer
Postat av: BajsMalins Oseriösa

:O SHIT!! Vilken jävla pajas!

2011-02-23 @ 19:03:54
URL: http://bajsmalins.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja så kan det gå...



Våra förra grannar råkade ut för liknande. Hon har sjukbidrag o han jobbar o stod skriven på annan adress. Hon plockade ut hela sitt bidrag plus bostadstillägg o han sin lön... Dom låg nog på en si så där 35000 ut i månaden.. Ja tillls f-kassan kom o knackade på dörren i höstas...

Så kan det oxå gå...

2011-02-23 @ 20:04:34
URL: http://shitpig.blogg.se/
Postat av: unkipunkis

Det är tur att vi har ett samhälle där socialbidrag finns när pengarna av någon anledning inte finns eller räcker till. Det är för jäkligt att det finns såna som tycker det är helt ok att lura till sig mer än de har rätt till. För de tycker sig ha rätt till det? För att de tycker det är ok att luras?

2011-02-23 @ 23:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback