Min lördagskväll

Det som skulle bli en lördagskväll själv med Melodifestivalen blev mycket trevligare. Ewa frågade om jag ville komma dit och se på festivalen med henne eftersom hennes pojkvän skulle sova hemma hos sig inatt. Självklart ville jag det så jag packade ner min dator och gick dom 100 meter som det är dit.

Vi satt med varsin dator i knät och kommenterade alla låtar och vi hade samma smak. Eric Saade skulle absolut direkt till Globen och sen ville åtminstone jag att Shirley Clamp också skulle dit men så blev det ju inte, typiskt men hon vinner nog i "Andra chansen" istället får vi hoppas.

Hennes internet försvann mitt i alltihop, jag som har mobilt bredband var den enda i hela lägenheten som hade ett fungerande internet. Båda sönerna var lite smått hysteriska för Tele 2 krånglar som fan. I somras räckte det med en liten åsksmäll så förvann det i några dagar sen. Tele 2 suger getarsle alltså! Tur man har Telenor som verkar funka i alla väder. Jag har även Bredbandsbolaget till den stationära. Eller ja den jag har ställt i en garderob men det fasta betalar jag ändå för. Det kan vara bra om det mobila skulle sluta att funka en dag/kväll/natt/morgon.

Sen tittade vi på Qx-galan också, det var kul som vanligt såklart.

Vad har ni gjort?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback