Säg den lycka som varar länge

Jag som lugn och harmonisk skulle gå och lägga mig, tji fick jag när jag fick ösa vatten med en jävla liten burk från brunnen under badkaret! Inte en gånger utan säkert en 50 gånger.

Okej låt oss ta det från början. Ni vet ju att jag häromdagen tyckte att jag var så duktig för att jag hade fixat "proppen" i brunnen under badkaret, det gick kanske två dagar sen var det likadant igen. Jag tog ett bad tidigare och när jag skulle tappa ur vattnet upptäckte jag pölen på golvet igen. Satan i gatan! Just då hade jag inte tid att fortsätta så jag lät vattnet vara kvar i badkaret.

Nu är det så att jag har två katter som skulle kunna hitta på vad som helst medan jag sover så det skulle säkert sluta med att när jag går upp imorgon upptäcker antingen båda katterna drunknade eller också hänger en över kanten med en provisorisk livboj runt halsen medan den andra hänger i klädstrecket och inte kan komma ner.

Just därför var jag tvungen att få ur vattnet. Och som jag öste, och som min rygg skrek av den ställningen jag stod i, nej det var inte ens alla fyra, det var en konstig variant som jag aldrig kommer att testa igen, tro mig!

Nu ligger jag här på mage i sängen och flåsar och ojar mig. Ni ska se att jag måste ringa den där jävla vaktmästaren i alla fall för att fixa det eller också skiter jag helt enkelt i att duscha, det är ju en variant jag kan använda mig av om jag inte vill ha nån efter mig på lördag!

Ja det var allt för idag gott folk. Godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback