Blondie

Morrn! Jag trodde jag skulle få sova runt midnatt men med två tupplurer på en och samma dag tyckte min kropp inte detsamma som mig. Jag låg och läste i 2 timmar istället.

Boken heter "Blondie" och är självbiografisk. Jag tycker att jag har otur i livet och ställer till det för mig emellanåt. Det är ingenting mot Blondie som är huvudrollsinnhavaren i boken. Vem som helst som levt hennes liv hade tagit livet av sig, det försökte hon också flera gånger men misslyckades, såklart med hennes otur. Läs den om ni har möjlighet. Birgitta Andersson heter hon som skrivit den.

Igår åt jag lite potatis och kött till middag, potatis är egentligen big no no när man håller på med den kosten jag nu försöker med men jag hade inget annat hemma till kött. Har du också fått för dig att kött är dött när man äter det? Jag med men nu tror jag något annat. Inatt pratade min mage så dant att jag var snudd på att stoppa in hö i arslet så kohelvetet kunde hålla käften nångång. Den lugnade ner sig, kan hända att den trasslade in sig i alla tarmar därinne.

Idag är det tisdag och det var det exakt för en vecka sen också.



Kommentarer
Postat av: Martina

Och i morgon är det onsdag precis som vanligt :-)

2011-01-18 @ 15:29:55
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Hillevi

Ah, du kör LCHF? Fungerar det bra?



Sv. 1. Brallorna tror jag de är vana vi, slipsen däremot... ;-)

2011-01-18 @ 16:50:55
URL: http://namligen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback