Där spriten går in går vettet ut

Vad skulle du göra om en parkeringsvakt sa till dig att du var tvungen att flytta bilen för att gatan bilen står på ska plogas och du har druckit 3 glas vin innan? För mig är det en självklarhet, jag skulle förklara direkt att jag inte skulle kunna flytta den just för att jag druckit alkohol.

Josefin Crafoord fick den uppmaningen inatt efter att ha suttit hos grannen i trappuppgången bredvid och pimplat vin. Hon hade hunden med sig så hon sprang upp med voffsingen och satte sig i bilen för att flytta bilen. Bara det att utanför porten fanns också poliser eftersom det var något slags bråk. Hon hann 7 meter innan hon blev stoppad och gripen för misstanke om rattonykterhet.

Min fråga är ju då, är man så stressad och förvirrad att man sätter sig i bilen bara för att få det gjort eller är man för full och tappar totalt förmågan att tänka? Josefin själv tyckte inte att hon verkade påverkad, spelar det någon roll? Man FÅR inte köra bil med 3 glas vin i kroppen, inte ens köra någon centimeter. Kunde hon inte bara ha förklarat för parkeringsvakten hur det låg till och om hon nu pratade med vakten öga mot öga, kände inte vakten att hon luktade alkohol? Kunde inte parkeringsvakten då flyttat bilen åt henne?

Ja herregud, vi får la se snart hur det slutar men man sätter sig inte bakom ratten med alkohol i kroppen punkt slut!




Kommentarer
Postat av: Nöbollen

Håller helt å hållet med dej!

NOLL TOLERANS

2011-01-13 @ 18:49:57
Postat av: Doris

HELT rätt !

2011-01-14 @ 01:13:40
URL: http://farmordoris.wordpress.com
Postat av: Martina

Hon skulle helt klart riskerat parkeringsboten i stället. Om hon pratat med parkeringsvakten ett tag så hade säkert poliserna dykt upp under tiden och då hade hon ju kunnat prata med dem.

Kanske hade någon av dem hjälpt till??

2011-01-14 @ 19:35:41
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback