Inga applåder men väl en klapp på axeln

Ja då var Sömnenheten avklarad. Morgonen var stressig, jag vaknade runt 5 och var egentligen tvungen att gå upp och rasta Doris (urinera för dom som inte fattar) men jag orkade inte, somnade om och vaknade då 7.30 då mobilen alarmerade om att jag skulle gå upp. Jag hoppade ur sängen, in i duschen, höll på länge och väl med håret men det ville sig inte, tänkte att det fick bli keps idag också...som jag sen glömde i brådrasket i alla fall. Fick heller inte med mitt headset, jag som är så beroende av musik i örat när jag är själv, sitter i bussar, går i affärer, ute och går och fan och hans moster. Nu fick jag bli en pina i arslet för mina FB-vänner istället och spydde ut min irritation över saker och ting.

Så här såg det ut 8.20 ute, solen höll på att göra sig vacker i min stad. Nåt jag inte tänkte på var att det inte var plusgrader längre, nej precis, fick veta av en vän på FB från stan att det var -16 grader ute! Bra Sune som tog vår/höstjackan istället, höll på att förfrysa både det ena och det andra.

På Sömnenheten var det samma jävla veckotidningar som i Oktober. Kul eller inte. Så kom jag in hos en sköterska, hon kopplade in maskinen i sin dator och såg registreringarna. Jag hade vart rätt duktig men att jag inte hade på mig masken efter en krogrunda tyckte hon inte om för det är då man verkligen snarkar och har uppehåll. Jag kunde inte med och säga att jag oftast inte är i ett sånt tillstånd att jag tänker på annat än att bara komma i säng, ibland glömmer jag ju för fan till och med att släcka i lägenheten hur ska jag då komma ihåg masken? Herregud vad dom begär av fulla människor.

Jag hade i allafall haft på mig den i 90 dagar och 55 av dessa hade jag haft på mig den i mer än 4 timmar per natt, det är bra. En gång hade jag dock haft ett uppehåll på 19 sekunder, inte bra men bättre än innan då jag kunde ha ett uppehåll på 32 sekunder och 20 störningar per timme! Nu var det på 0, bra där!

Jag åkte ner med bussen till grannstadens resecentrum och tog hembussen därifrån. Det var jag och en japan i väntsalen till den bussen, han pratade engelska i mobilen så jag tänkte att han nog är en rätt vanlig japan. Då tog jag kort genom rutan ut, det hade jag inte kunnat med om det varit fler där, va fan liksom han var ju japan! Sen la han på och började sjunga "Stay away from me".. jag var på vippen att säga.. "detsamma" men gjorde det inte.

Varför jag tog det här kortet? Det var nog för att visa att i grannstaden var det massa sol men när jag kom in till min stad igen så höll jag verkligen på att frysa alla läppar och organ av mig. Det är väldigt ovanligt att min stad har kallare än grannstaden faktiskt men just idag när Sune hade vår/höstjackan utan keps så var det naturligtvis så!

Jag hoppade av vid Willys, handlade lite och träffade Anneli, ja hon med gipset som hon inte har längre. Hon skulle hämta mig men handlade lite hon också. Sen åkte vi till ÖB och där hittade vi munvatten billigt, Vi köpte oss varsin flaska och först tog jag den alkoholfria men det fick jag inte, herregud att ha nåt i käften utan alkohol liksom, nej då jag fick allt ta den MED alkohol och Anneli som inte behöver så mycket alkohol för att rocka loss tänkte ta denna flaska till på fredag då vi ska ut och dansa klackarna av oss eller hur det nu var.

Ja det var min dag så långt, hur har er dag varit?



Kommentarer
Postat av: Nike

Jo, tack. Jag har haft det himla bra. Varit ute i solen med hunden och frusit öronen av mig. Glömde både mössa och kapuschong.



Då var det alltså bättre statistik än förra gången. Grattis till det. Min guube har också andningsuppehåll. Vilket är riktigt obehagligt. Jag brukar knuffa igång honom när det går för långt. Själv verkar han inte riktigt tro på vad jag säger.



2011-01-26 @ 14:56:18
URL: http://frkf.se
Postat av: Hillevi

Riktigt effektiv mojäng då! :-)

2011-01-26 @ 20:56:31
URL: http://namligen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback