Ja allt är möjligt

På nyårsafton blev jag spådd..eller ja det heter inte så fick jag veta men i alla fall. Nån la Tarotkort på mig och eftersom vi inte känner varann så bra så fick jag inte säga ett jota medan hon la dom. Men jesus vad det stämde, eller ja, det är möjligt det hon sa och om kärlek sa hon att jag kanske träffar nån i februari-mars men då måste jag bli mottaglig, jag hade en mur runt mig och det stämmer ju, jag har byggt upp den efter två kraschade förhållanden som jag inte mådde bra av. Nu när dom båda är ur mitt liv så känner jag mig faktiskt mer mottaglig, bara för att hon sa det.

Så just idag när jag är sjuk så känner jag att det hade ju varit himla mysigt om det kom en prinsessa med vit springa.. eller ja.. ja nåt sånt och tog hand om mig. Hon såg också att jag skulle få nån slags jobb i februari..det kan ju också stämma då det är meningen att jag ska börja min praktik. Jag gillar sånt här, ja när det stämmer menar jag. Så nu är det fritt fram tjejer. Jag finns här, jag är djurvän.. (jag är ju flata för fan, gillar musar allra mest).

Jag kanske yrar och har feber, det återstår att se om jag har samma känsla när jag är frisk annars skyller jag på att jag är sjuk, precis som när man gjort nåt dumt i fyllan som man inte riktigt kände var rätt när man blir nykter igen.

Nu ska jag sova..eller försöka i alla fall.

Godnatt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback