Ja men det gick ju finfint ju

Jag trodde att jag skulle få vara uppe hela natten för att jag råkade somna i soffan tidigare under kvällen men nej då. Jag somnade faktiskt kl 3 och vaknade 11.22. Jag måste ha varit väldigt trött men det är klart, sover man inte mer än några få timmar på 48 timmar så tar väl kroppen igen det och det med besked. Så skönt men ändå känner jag mig som ett ursketet äpple.

Nu har jag nyst som en tok i en kvart och Iza som reagerar varje gång med att jama på ett speciellt sätt blir snart tokig på mig och min näsa. Kan det vara för att jag sov med snarkmasken på mig inatt som jag inte gjort ordentligt på tre dagar? Kan vara kan vara.

Det här med att jag skulle börja med LCHF går rätt bra men jag ska inte hålla på med den metoden fullt ut. Jag ska bara byta ut saker. Godis och läsk har jag redan tagit bort innan jag började men ska heller inte göra sås med vitt mjöl i, heller inte äta vitt bröd, inte äta pasta eller potatis så ofta. Det räcker nog så för vet ni vad? Jag har faktiskt gått ner 1 kilo sen i torsdags med den här metoden. Det går inte fort men det går framåt eller hur? Det är huvudsaken tycker jag. Är man för strikt med dieten så tröttnar man snart och återgår till det vanliga men gör man som jag så funkar det hur bra som helst. Är jag sugen på nåt sött så har jag tomater, såna där små söta ovala saker. Det räcker för att det ska gå över.

1 kilo på 6 dagar mina vänner, applåder eller?





Kommentarer
Postat av: mammatezzan

vad bra, lycka till =))

2011-01-12 @ 13:54:55
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/
Postat av: Martina

Ja men självklart applåder. Fortsätter det såhär så finns det ingen Sune kvar i slutet på året....



365/6 = 60st 6 dagars perioder = 60 kilo liksom ;-)



2011-01-13 @ 09:39:36
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback