Klant

Om man lånar en bil och ska tanka den när man använt den så tar man väl reda på vad det är för nåt som ska i tanken innan man tankar? Gör man inte det? Det gör i alla fall jag. Jag känner inte skillnad på doft av bensin, etanol eller diesel därför tar jag reda på vad det ska vara i.

Det gjorde inte Alex Schulmans svägerska för hon tankade Alex och hans fru Amandas bil med etanol när det skulle vara diesel i. Det går visst inte så bra då vad det verkar. När Amanda skulle ha bilen blev hon ståendes och den fick bärgas till närmsta verkstad.

Alex kan inte vara arg på svägerskan för att hon är gravid och ska gifta sig om en månad. Vad skulle hända om hon inte hade en bulle i ugnen och inte ens var förlovad?

Många spyr galla över Alex Schulman men jag tycker han är bra. Han är ett geni i mångt och mycket och absolut i sitt skrivande.



Kommentarer
Postat av: Tess

Hahahaha!! Fantastiskt osmart!

I de flesta bilar finns det tips i form av en klisterlapp som anger vad för drivmedel som för bilen framåt. Endast blyfri bensin! har vi väl sett i tanklocket på någon bil??

2011-01-19 @ 00:50:36
Postat av: Frogprincess

Jo... nog tar man reda på vad som ska vara i...

2011-01-19 @ 11:34:39
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: åsa

Om man är osäker, varför ringer man inte (kan ju inte tänka mig att hon var utan mobil..) och hör efter vad man ska tanka i?

Hon verkar ju inte så speciellt intelligent...

Ha dé!

2011-01-19 @ 12:27:11
URL: http://tantraffas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback