Lite fel budskap

Jag skrev ju om tjejen från "Antikrundan" som nu varit med i två artiklar med fem månaders mellanrum. Då tror man ju att det ska vara nåt i hästväg.

Jag satte mig för att se programmet och väntade på tills inslaget skulle komma. Det blev lite som fel budskap. Man trodde att tavlan skulle vara värd mycket mycket mer än vad den nu var just för att uppmärksamheten var stor. Visst, den kostade 150 kr för 15-20 år sen och är nu värd 200 tusen men det var inget man höjde på ögonbrynen för. Aftonbladet skrev om det för tjejens historia hon berättade om att tavlan nu var ett värde i pengar som för henne gällde liv och död men vi tittare fick inte ta del av det och då kan man inte heller känna att det var något speciellt med den. Hade vi fått veta hur det låg till så hade det varit en annan femma. Nu ville tjejen inte ställa upp på en intervju och berätta sin historia om varför hon brast ut i gråt och det kan man ju förstå men då skulle Aftonbladet heller inte gått ut och skrivit om det.

Jag tror inte jag är ensam om att känna sig snuvad på nåt sätt. Inte för att vi inte fick veta hennes historia för det står det i artiklarna men att tavlan inte var så mycket värd som man trodde att den skulle vara. Har jag fel?



Kommentarer
Postat av: Anette2

Det var ju samma historia för många, många år

sedan.

2 killar hade tipsat och lagt in i princip bara

ettor. Det var en stor artikel om vad de skulle

göra för ALLA pengarna.Ett helt uppslag.

Det blev 2000:-



Det är ju livsfarligt att ta ut glädjen i

förskott. Och speciellt i tidningen.

Jag skulle bli j ä t t e g l a d för 200.000.

2011-02-09 @ 10:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback