Madeleines nye man?

Prinsessor runt om i världen för övriga människor kan inte vara enbart en vän med en kille, en prinsessa som tar på en kille måste minst vara hemligt gift eller åtminstone dejta sen ett tag tillbaka. En prinsessa i vårt land kan ju absolut inte prata med en kille utan att det ska spekuleras och om det nu skulle vara så att vår yngsta prinsessa har träffat en trevlig kille "over there" så är det kanske hennes ensak? Näe för sjutton det är hela världens!

Prinsessan Madeleine flyttade till New York för att vidga sina vyer, komma ifrån hysteriska Sverige och vad händer? Jo en turist från Spanien tar upp sin mobil, trycker på filma och vips så har han fått 39 sekunder av prinsessans liv på film, ja precis där hon råkar ta på en karlslok, jag vet inte hur det är med er men jag kan faktiskt ta på en kille och jag är flata! Är jag då åtminstone bs just för att jag råkade ta på armen? Jösses hela min värld rasade just för jag gjorde ju det igår. Måste ringa Aftonbladet om det och gråta ut hos en psykolog känner jag.

Ja Madde kanske har träffat nån, hon må vara prinsessa men också kvinna som många andra i världen, mänsklig alltså!


Kommentarer
Postat av: Linda aka Tokmorsan

Men herregud. Att folk aldrig ger sig! Precis som du skriver. Hon är väl människa hon med. Och inte har man ett förhållande med varenda människa man tar på eller. Fast det är klart för dom Kungliga kanske det är lag på det?

2011-01-14 @ 10:44:06
URL: http://tokmorsangbg.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback