Man kan inte bli annat än förbannad

Där jag bor skulle alla fönster bytas ut då det är iskallt vid fönstren på vintrarna och då är det inte bara min lägenhet utan ALLAS. Det finns det inga pengar till alls. Nu ska dom försöka få pengar så att dom kan fixa portkod till alla trappuppgångar, det är ju bra för vi har haft en hel del inbrott i våra förråd, mitt har dom inte rört än men det är la för att dom ser att jag inte har nåt av värde. Dom kan få ta mina gamla skolböcker från -78 eller nåt. Visst det är väl väldigt bra att ha portkod men fönstren tycker ju jag är viktigare men.

Att köpa prydnadsstenar för närmare 7 miljoner istället för att rusta upp lägenheter med mögelskador, fuktiga fasader, badrum utan kakel osv är ju bara så jävla dumdristigt. Och sen påstå att det är ett 5-årigt projekt och att det kommer upprustning av rabatter senare är ju ännu värre. Vem uppskattar sånt när lägenheterna är i så dåligt skick att ingen kan bo där utan att bli sjuk?! Betalar dom sjukhusräkningarna för hyresgästerna sen eller? Skamligt!

Och som vanligt när sånt här når media så lär det bli fart på bostadsbolaget som inte sätter sina hyresgäster i första rummet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback