Min dag so far

Herregud vad halt det är ute, det är inte långt till AF men herregud det kändes som flera mil när jag idag skulle ta mig till AF och tillbaka. Jag var bara där och lämnade in Aktivitetspapper och pratade lite med min handläggare.

Efter gick jag upp till Carro för att låna en bok. Josefine var lite sur och tvär i början trots att hon tror att jag ska komma varje gång dom får besök. Men hon tinade upp och bjöd mig på mat.

Hon har en egen micro och det blev micrad mat. Vad tycks om klädseln? Den har hon satt ihop själv. "Kan själv!"

 

Hon dukade upp och serverade mig, här ger hon mig sallad, en massa sallad ska tilläggas.

 

Hon tröttnade på att leka med mig och sprang till hallen, rotade i pappa Magnus byrå och tog fram hans mössa och en Djurgårdenhalsduk. Tog även fram Bamses (deras Golden Retriever) valpkoppel och satte på Bamse det och gick ut och gick med honom. Bamse är van och spelar bara med. Han vet att det inte är på riktigt, tur är la det annars hade han säkert lyft på benet och pissat på soffan eller nåt.

 

 

Självklart skulle jag hålla Oliver också, fattades bara annat. Hans prickar i ansiktet är nästan helt borta och han är så gudomligt söt men jag fick inte ta med lillebror hem sa Josefine...snacka om ego!

 

 


Kommentarer
Postat av: Hillevi

Men gode tid så söt en liten skrutt kan vara. Ja, den stora skruttan är ju oxå söt, men när de är så där nybakade... :-)

2011-01-10 @ 19:03:36
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback