Pinsamt värre Mark!

"Ironiskt nog lanserade Facebook på onsdagen i ett blogginlägg nya uppdateringar man gjort för att bättra på säkerheten.

”En viktig del vid hanteringen av information har varit att skydda den från säkerhetsrisker som virus, trojaner och hackare. Det är därför vi utvecklat ett antal komplexa system som hela tiden arbetar i bakgrunden för att hålla dig säker på Facebook, skrev man i blogginlägget."

Så säkra är vi alltså på FB, bara det att en person har hackat sig in på Facebookgrundaren Mark Zuckerbergs eget konto på FB. Det var på den officiella fansida som hackaren hade uppmanat folk att investera i företaget. Innan det upptäcktes så hade mer än 1800 personer gillat inlägget och 800 kommentarer skrivits.

Syftet var nog inte att göra nån skada utan mer att provocera men hackaren har en jävla massa information som helst inte ska läcka ut antar jag. Det gäller att vara försiktig med vad man lägger ut för det kan för dig göra mer skada än nytta om bilder kommer i orätta händer och då menar jag inga nakenkort!

 

 


Kommentarer
Postat av: Huskatt

Egentligen är det bra korkat av folk att skriva hur mycket de hatar sitt jobb och sånt på FB...för det ÄR olagligt. Eller fylle-bilder och sånt..dumt. Många företagare som kollar FB innan de anställer.

Nja, man ska nog, som säger, tänka sig för !

2011-01-27 @ 01:18:51
URL: http://huskatt.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det enda jag vet är filmen är pissdålig, usch

2011-01-28 @ 10:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback