Sune...the fetto

Jag hade tvättstugan förut. Jag sitter ju alltid kvar därnere en timme för att jag inte orkar gå upp mellan gångerna. Jag sitter på nån slags trappsats som man ska stå på för att nå upp till att hälla i tvätt och sköljmedlet och sen är det meningen att man ska städa i dom där hålen också, det verkar det vara många som har missat. JAG gör det i alla fall.

Idag när jag satt där hade jag så tråkigt att jag ställde mig på golvet, hoppade upp och ner med armarna likadant över huvudet. Det finns ett litet fönster ut till gården. Det är i höjd med marken. Där stod jag och hoppade upp och ner, det såg ut som jag viftade på hjälp...det trodde inte jag det såg ut som men det gjorde dom som gick förbi. En stannade, släppte ner sina ICAkassar så jag riktigt hörde hur alla 511 ägg krossades mot den nyinköpta stekpannan med teflonbotten som kostade endast 199kr med ICAkortet.

Hon rusade ner i tvättstugan, rusar in till mig flåsandes likt...mig när jag sprungit från vardagsrummet till sovrummet (det är 7 meter), vrålar om det har hänt nåt. Där står jag fortfarande hoppandes med Erasure i vänsterörat och skulle precis till att släppa mig när hon kom in. Jag slutade hoppa, tryckte ihop skinkorna lite fint, hon såg det, tittade ner och sa att blir stjärten sån efter bara nån minuts träning så ska hon börja med det också. Jag förklarade att jag bara tränade, att jag inte behövde hjälp. Hon andades ut, öppnade dörren, stängde den och då kunde jag släppa mig, åh herregud så skönt och herregud så högt det blev! Ute i korridoren hörde jag: JAG HÖRDE DET DÄR!  

Jag vet inte vad det är med Erasures låtar men dom får mig att få mer fantasi än vanligt.



Kommentarer
Postat av: Nöboll

hahahahahahaahahahahaha!!!JAG ville höra de där =P

2011-01-06 @ 14:44:56
Postat av: Frogprincess

Ha, ha, ha...

Jag hade precis tänkt att föreslå en bok, men det hade nog inte blivit ett lika roligt inlägg :-)

2011-01-06 @ 14:45:08
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Sune...the girl

Sv till min Nöboll: jag vet att du hade velat höra det haha. :p



Sv till Frogprincess: Jag hade ingen med mig just då :)

2011-01-06 @ 14:47:04
Postat av: Jess

hihih härlig syn & härligt ljud

2011-01-08 @ 00:21:03
URL: http://finest.se/Jess666

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback