24 Juli 2011, ett historiskt datum

Ni vet att det inte är så lätt att kunna gifta sig om man är homosexuell va? I Sverige funkar det men det är långt i från alla länder som går med på det.

I New York är 24 juli 2011 ett stort och historiskt datum för alla amerikanska homosar. Det är nämligen då som det är lagligt och helt fritt att gifta sig. Så många som möjligt vill därför gifta sig just det datumet då men nu har dom gjort ett lotteri om det hela. 60 domare har anmält sig frivilligt för att viga, 2661 anmälningar har gjorts men "bara" 764 får bli dom lyckliga/lycklige om händelsen. Lotteriet görs för att slippa köer och besvikelser. Tänk dig att vara uppklädd till tänderna, köa i flera timmar, bröllopsbuketten vissnar, sminket rinner för att det regnar, dom manliga homosarnas skor är alldeles fläckiga för att dom kör som dårar i New York och skvätter lera hej vilt på dom tu, bröllopsgästerna tröttnar och efter 4 timmar får du gå därifrån...ogift. Därför tycker jag detta är ett rätt bra förslag. Och om du nu har turen att få gifta dig denna dag så lär du heller aldrig glömma datumet, det är bara att googla för det lär stå överallt, perfekt.

Grattis alla homosar som gifter sig 2011-07-24 i New York!










Kommentarer
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 19 ♥

Men fan vad great! Heja alla homos! Du då Sune?! När fan ska du hitta dig en humla att klämma på föralltid?! Gå och stand-uppa för någon knullbar jävel på stan vetja!



sv: Vi ska flytta till en tvåa nu, vi satte upp oss på den innan vi visste att lille trollet hade flyttat in och fick den! Det funkar ju första åren iaf! Men sedan blir det till att köpa hus, och jag ska även bli miljonär! Har världens bästa CV så att de är dum i huvudet om de inte ger mig ett bättre jobb inom kort! Får ju inga tider på städfirman längre efter att de slagit ihop med någon annan firma.. För mycket folk. Det suger.

2011-07-21 @ 17:00:28
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback