Blandat vare här!

Om någon okänd skulle ta mig i röven (både med en hand och annat ska tilläggas) så skulle nog min reaktion bli likadan som kvinnan på övervakningskameran. Jag skulle först fråga högt vad fan människan höll på med och sen skulle jag nog lappa till honom/henne. Min röv är min och ingen annans, ja om nu personen ifråga var okänd och jag inte hyste känslor för människan, men man har sällan känslor för nån man inte känner liksom.


Marie Hammarströms 2-1 mål kommer bli en snackis världen över tror jag. Här kommer det en tjej som inte gjort mycket väsen av sig på länge och sen går hon och avgör en match så Sverige får ett VM-brons. Det är stort, det är större för Marie är jag helt övertygad om. Hon blev nog mest chockad att den gick in i mål, tur hon inte sköt med höger för då hade den nog gått åt ett helt annat håll eftersom högern suger getstjärt tydligen. Hon tog vänstern och nästan upp i krysset. På bildspelet ser man hur hon tar i och det tackar vi för eller hur?! Precis!

Opus är en spermahund, ja han kan lukta till sig sperma på en plats där en liten droppe inte är synlig för det mänskliga ögat, så länge det inte regnar eller har fallit regn vill säga. Skitbra vid våldtäkter ju, men vilket jävla jobb! Han kan söka igenom en plats lika stor som en handbollsplan, inte mer. Fram för fler såna hundar! Hundar sägs vara människans bästa vän, men inte för våldtäksmän!




Kommentarer
Postat av: Mia

Hallå hej!

Nu efter att har läst din blogg i några månader

så är de väll dags för mig att komma ur "garderoben".

Du skrev för någon dag sedan att du hade en ny header?

Jag ser bara den gamla - kan de bero på att jag använder Chrome?

Har du någon sida på QX? Jag heter Lagana där:-)

Ska du på Priden? Själv ska jag jobba som volontär där hela veckan!

Oj nu blev de mycket...



Kramar

Mia

2011-07-17 @ 13:07:54
Postat av: Sune...the girl

Svar till Mia: Men hej! Välkommen ut ur garderoben kvinna! Om du kanske trycker F5? Vad händer då? Kanske ska radera lite catche? Testa det! Japp jag heter Energi på QX, ingen Pride för mig i år, jobbar och har dåligt med pengar. Kul att du ska jobba som volontär, det är säkert kaniners det du :) Välkommen tbx! Kram

2011-07-17 @ 13:10:50
Postat av: Dinlillavän

vem skulle vilja röra i din rumpa. uuh

2011-07-17 @ 19:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback