Buzzat för dottern

Dagen på jobbet var som igår, ja varför ändra på rutinerna liksom, ännu ett höghus alldeles själv alltså. Jippie...eller inte. Men men jag ska inte klaga, jag får ju träffa folk, utrusande hundar från hissen när jag står i mina egna tankar och svabbar golv, jag får även höra hur fint vi gör det. Tänkte säga till kärringen att jag minsann gjort det ensam men orkade inte. Att torka trappor som ingen ändå inte går i är också nåt jag drömt om..verkligen.

Jag tränade lite idag också, rodde lite. Där satt jag i en eka mitt i Medelhavet och rodde som fan när jag tyckte mig se en haj långt bort men snart kom jag tillbaka till verkligheten och då orkade jag inte mer.

Dottern har precis vart här och ätit mat. Jag buzzade för henne, denna gången är det Dove balsam (heter nåt annat också men orkar inte gå och se efter vad det heter). Jag sa till henne att jag måste ta kort och skicka till Buzzador.

Så här får dom se det hela...




Och så här för er andra. Jag skulle skriva att hon är så fruktansvärt trött på att jag alltid ska ta kort så..ja nu har jag gjort det. Hon hade jobbat från 16 igår till 13 idag också så det kanske gör sitt till, kanske får jag ta fler kort när hon är ledig nästa gång..eller kanske inte, det återstår att se.



Kommentarer
Postat av: Martina

Haha jag tycker du ska skicka det andra kortet till Buzzado istället!

2011-07-27 @ 08:58:09
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback