Goingarna Malin och Tobbe

I ca 2 år har jag haft kontakt med Malin, hur det började minns jag inte riktigt men det måste ha varit tack vare att vi båda bloggar. Hon har haft en humorblogg och har nu skaffat sig en annan, varför? Jo för att hon ska bli mamma, goa Malin kommer bli en helt underbar mamma är jag helt övertygad om. Hennes sambo och Malins stora kärlek Tobbe är minst lika go han. Genom hennes blogg har jag förstått att han är en helt underbar kille och är omtänksam som få. I december nedkommer det en liten kille som sammanlänkar dessa två ungdomar ännu mer.

Igår såg jag att Malin hade skaffat sig en ny blogg då och Tobbe hade gjort headern och så satans snygg sen, satan i gatan säger jag bara. Jag frågade om han kunde göra en till mig också och vet ni vad? Han gör det! Just i skrivande stund faktiskt, är han inte underbar så säg. Klart ni ska följa hennes blogg om bebisen och deras gemensamma liv. Hon är rolig och bloggar allra bäst när hon bajsar.

MagisterMutter heter hennes blogg så gå genast in på den nu, jo jag sa, gå in på den nu!








Kommentarer
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 18 ♥

Nämen goa, bästa Sune!! Fy fan vilken fin människa du är! Både jag och Tobbe satt och "åååh"ade oss ikapp! Gud så fint skrivet sa Tobbe också, otroligt fint skrivet säger jag!! UNDERBARA DU!!! KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!! Hoppas att du blir nöjd bara!

2011-07-16 @ 00:03:01
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Jennyigen

Nämen...oj! D blev sketasnyggt!! Duktig kille d där =D hmm, kan han komma o måla en fondvägg hos mej i dom färgerna, tro...? ;D Kram, o Grattis till nya "hövvet", Sune! =)

2011-07-16 @ 01:37:31
Postat av: Sune...the girl

Svar till Jenny: Javisst är den :D Han är sketduktig, ja tänk om han kan graffiti också. "Här bor ta mig fan en flata!" :D Puss!

2011-07-16 @ 01:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback