Here we go again Peter Wahlbeck

När jag gick på Komvux så gick jag med på att hoppa på ett ämne som hette "Informationsteknik". Det gick ut på att man skulle prata om ett ämne framför en grupp människor. Jag var blyg på den tiden, eller ja, det är jag fortfarande bland folk som jag inte känner men då i alla fall så hade jag lite fobi för att ställa mig framför folk så jag var i centrum. Jag gillar inte att vara i centrum egentligen, allas blickar på mig, det är lite obehagligt. Då när jag gick det där "Informationsteknik" så kom man liksom inte undan. Sket man i en lektion så var man tvungen att ställa sig där nästa gång. Det fick bära eller brista liksom. Vad jag pratade om första gången minns jag inte idag men det gick bra och jag kände mig säkrare. Näst sista lektionen sa vår lärare att sista lektionen var det helt frivilligt att prata om nåt om man ville. Den enda som gjorde det var jag, ja precis, helt koko men jag repeterade in ett ämne hemma, kunde det utantill och det var en hel kvart!

När jag kom dit så hade hon riggat upp en videokamera men den skulle jag dissa totalt, det gjorde jag och jag gjorde ett stand-up-nummer av det hela. Jag berättade om när jag fick en titanskruv inskruvad i huvudet, jag improviserade hur jag såg ut när dom tog fram borren och borrade i huvudet på mig, jag förstod hur en asfalt kände sig när en asfaltborr borrade igenom. Där stod jag helt gravallvarlig medan folket som jag som man ska, tittade på fram och tillbaka och dom visste inte om dom FICK skratta men till slut brast dom bara ut i ett asgarv, läraren skrattade så tårarna sprutade, det hade gått hem, precis som jag hade hoppats på alltså. Efter frågade läraren om jag hade funderat på att bli stå-uppare men det hade jag ju inte. Denna grupp gick ju bra att stå inför men hur skulle det bli om det var en större publik, då skulle jag antagligen antingen skita på mig eller springa ut och slita mitt hår.

För några veckor sen var Peter Wahlbeck här i stan och gjorde sitt stand-up, jag gillar verkligen inte honom, vet inte vad det är men nej tack! Han sågade ju sina stand-upkollegor för ett tag sen och där sjönk han ännu mer. Han tror att han är så jävla mycket bättre än alla andra. Jag vet SÅ många som är fruktansvärt mycket bättre men det är nog vad man gillar och jag gillar inte Peters humor på nåt sätt.

Nu kritiserar han även SVT och tycker att dom som arbetar där jobbar på ett frivilligt koncentrationsläger och att om han skulle vara chef där så skulle han kunna döda alla andra kanaler. Jag spyr! Nån mer självgod människa får man leta efter. Förresten var det bara 60 stycken som ville se honom när han var här, säger inte det en hel del?



Kommentarer
Postat av: Britt

Jag är inte heller speciellt förtjust att prata för ett större sällskap. Det är verkligen något jag skulle vilja lära mig.



Peter Wahlbäck är inte heller någon jag tycker om...eller det han gör....för personen Peter Wahlbäck känner jag ju inte.

2011-07-21 @ 13:51:55
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 19 ♥

Vad duktig du var sune! det bästa att göra sig av med rädslan är att se den i vitögat som man brukar säga :D



sv: HAHAHA jag tänkte på det jag med! :P

Ja, han är stark! :D

2011-07-21 @ 16:43:19
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback