Jobbfredag

Fredagar suger tydligen gnustjärt enligt kvinnan jag gick med förrförra fredagen. Det städas inga hus utan det är mer städning på kontoret (8 rum och kök) istället och det är SÅ tråkigt. Det springer folk ut och in hela tiden och man får inget gjort och då blir det mycket dötid, jag gillar inte att bara sitta still och inte göra ett skit.

Sen är golven så slitna så man ser inte om det är skit eller är rent. Men jag fick det gjort i alla fall och det är jag glad över. Jag fick även lite kläder. Byxorna var för små så dom ska skickas tillbaka och jag ska få nya och större. Jag gillar inte byxor som får alla tarmar att sätta sig under brösten liksom, det ska vara ledigt i midjan, lår och bak tack. En höst/vinterjacka passade i alla fall, sen fick jag även en grönbrun T-shirt eller rättare sagt två. Kunde jag inte fått två olika färger? Det står inte Samhall på dom heller.


Nu ska jag sova en stund innan tvättstugan för jag är skettrött!

Btw så såg jag att "Ensam-mamma-söker-Emma" är singel igen. Hon har gjort slut med tjejen som hon för bara några månader tyckte var den rätta. Nu vill hon satsa på utbilning och karriär för det har hon tydligen inte kunnat göra förut. Får la se när kärleken kommer in igen och vilket kön det är på den människan.

Sova var det!


Kommentarer
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 18 ♥

Va?! Visste inte ens att hon var lebb!! :O



Vad duktig du är som jobbar och står i Sune!

2011-07-15 @ 18:45:19
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Martina

Lyser liksom undanflykter om förklaringen om utbildning och karriär...

Kan man inte satsa på sådant i ett förhållande menar hon då eller?

2011-07-18 @ 08:10:42
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback