Knepig dröm

Jag var bara tvungen att sova en stund när jag kom hem från jobbet, jag var helt slut. En knepigare dröm har sällan skådats och jag har fortfarande så tydliga bilder.

Jag spelade lite fotboll i en trädgård, bollen kom över på grannens tomt, där var min blogg och Facebookvän Maria med sin blivande sambo. Helt plötsligt var det midsommar och jag befann mig då hos grannen på ryggen hade jag en annan blogg (han har lagt ner den) och Faceboovän, Johan med sambo och deras son som snart är 4 månader, helt plötsligt ålade han sig ur sitt grepp på min rygg och SPRINGER iväg, när han kom tillbaka hade han blivit en tjej med flätor! Det var inget konstigt alls, ingen höjde på ögonbrynen.

Helt plötsligt var syrran med familj där, dom möblerade om i vardagsrummet, dvs flyttade på några mattor, en porslinssko mitt på golvet för där skulle den vara och det var heller inget konstigt. Sen skulle jag hämta en sak hos mina föräldrar i deras sommarstuga, helt plötsligt följde hela gänget med och där var det redan dukat till alla oss. Jag stod och pratade med syrran när Mikael Persbrandt kom med ett knippe dill och ett rivjärn, det var också självklart att han skulle ha ett rivjärn med sig.

Helt plötsligt skulle pappas fru åka in till stan och skulle ta bussen, bara det att man inte kunde köpa busskort annat än inne i stan och det var heller inget konstigt så pappa skjutsade henne in till stan för att sen komma tillbaka och hans fru tog sen bussen. Så weirdo så det finns inte.

Helt plötsligt så frågade jag syrran om jag fick åka med dom hem senare, ja inte hem till dom utan om dom kunde skjutsa hem mig, det gick bra för hennes sambo skulle köra, jag tittade på sambon och där satt han och skålade med Mikael Persbrandt och det var ju inget konstigt att han sen skulle köra.

Sen vaknade jag, så konstig i huvudet, kändes som om nån hade stått på det i några timmar, mer slut i huvudet än innan.

Hur och varför drömmer man sånt här? Fattar inte liksom.




Kommentarer
Postat av: airaM

Ohh, tackar ödmjukast för att jag får delta i dina drömmar. =P

2011-07-18 @ 19:25:37
URL: http://metrobloggen.se/somenoppenblogg
Postat av: jennyigen

hmm... Hörredu, visst vare så att tågbiljetterna var typ slut, när du eg skulle till Timrå om några veckor..? -s- Lr så tar du me dej dubbel ranson av dom gröna o rosa tabletterna. Bums. Fast dom blå behövs inte ;p

2011-07-18 @ 20:39:42
Postat av: Sune...the girl

Svar till Jenny: Haha, jag är normal..jag lovar!

2011-07-18 @ 20:43:40
Postat av: jennyigen

nämen guuu... D hoppas jag verkligen inte att du blivit..! ;)

2011-07-18 @ 22:27:51
Postat av: Britt

Jag älskar såna drömmar...hjärnan går liksom på högvarv.

2011-07-18 @ 23:20:13
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback