Lilla pattarklappardan

Ja denna rubrik återkommer lite då och men enbart på ondagar, varför det heter så? För att Gert Fylking kallar onsdagen för detta, tycker det är rätt fyndigt. Nu är ju inte Jenny här så jag kan inte klappa på hennes pattar men det är likt förbannat onsdag idag!

Idag har jag inte städat nåt höghus men däremot ett eget hus med fyra trappuppgångar. Där bor det knappt några alls för dom har just renoverat dom, känns lite onödigt att städa trappuppgångar som det inte bor en kotte i liksom men det gjorde jag ändå.

Detta låg under en trappa, en trasig crosstrainern någon? Ligger det massa skit under det där åbäket så får det väl göra det för flytta på skiten gjorde jag fan inte. Det är inte vårt jobb. Jag rapporterade det till chefen som sig bör så nu tar dom fingeravtryck, kollar avtryck på "sulorna" och så. Näe okej det gör dom inte men dom kör bort det till tippen i alla fall. Det är det vaktmästarna gör om det ligger massa skräp under. Förra veckan låg det en alkis och sov därunder, alltså, inget skräp under trappan! Han blev körd till tippen han också. Näe okej inte det heller och det låg inte nån och sov där, det är bara jag som har en sån enorm fantasi.

Förövrigt har jag ätit köttsoppa idag, det var...gott.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback