Måndag idag igen

Ja herregud vad tiden går fort. Imorgon kommer då Jenny igen, jävla tjöt tycker ni säkert. Skiter jag fullständigt i faktiskt. Jag tänker lite på Åsa som tyckte det var SÅ jävla trist att jag bara uppdaterade bloggen en gång per dag och var SÅ glad över att jag var tillbaka på bloggen med fler inlägg per dag men nu förstår du Åsa, nu får du hitta på nåt annat, varför inte städa garderober, cykla ner till Skåne och hem igen? Då har ju tiden gått och jag är tillbaka, ja om du nu inte cyklar så där sketfort så du är tillbaka hem samma dag för då får du helt enkelt..ja..helt enkelt åka upp till norrland och tillbaka eller nåt.

Idag vaknade jag runt 8 första gången och blåsan superfull, den var så full att jag nästan kunde känna doften av pink i näsan faktiskt, det var bara att stappla upp. Katterna låg och sov fortfarande så jag gick in och la mig och sov till nåt oljud nådde mina nästan döva öron, det var alarmet. Jag förstod varför katterna inte gick upp där vid 8. Jag hade nämligen ingen snarkmask på mig inatt. Jag satte på mig den men sen nös jag rätt i den och det var ju mindre fräscht och sen blev jag täppt i näsan så jag bestämde mig för att inte ha på mig den en natt och helvete vad trött jag var när jag vaknade. Det är en enorm skillnad och jag har säkert snarkat så mycket att både katter, grannar och döda har väckts antar jag.

Jag har tvättat, jag har även cyklat och köpt en gratängform till min systerdotter som idag fyller 22 år. Grattis till henne och nu hoppas jag innerligt att hon inte läser min blogg för då lär hon veta vad hon får och sånt är ju.....kul.

Jag ska snart titta på film och äta köttsoppa, det är gott!

Mer inlägg kommer ikväll när jag varit på kalaset, så pusta ut du Åsa.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaha, då var det dags igen då........hm....städa garderober...nej, absolut inte...då kan jag ju hitta stryktvätt från 2005...usch! Cykla? Jag?! Näe, finns inte på kartan, jag är för lat, får vara väldigt korta sträckor då.

Får väl sätta mej och skriva en lista på vad som jag tänkt göra i sommar, som tvätta mina trasmattor, ta bort rost från bilen......kul det låter, eller hur....not.

Även om jag tycker att det är trist att du inte kommer att vara så aktiv på bloggen så önskar jag er en härlig semester.....så storsint och generös är jag! :D

2011-07-04 @ 14:32:33
Postat av: Åsa

Ja, det var jag som skrev förra kommentaren...missade raden där jag skulle skriva namn, sorry!

2011-07-04 @ 14:34:39
Postat av: Sune...the girl

Svar till Åsa (som jag förövrigt visste skulle kommentera): ja du hittar nog på nåt gumman ;) Kram och tack!

2011-07-04 @ 16:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback