Städat vare här!

Idag cyklade jag till jobbet på en kvart i motvind dessutom, tur jag har benmuskler. När jag kom dit pratade jag lite med chefen och sen följde jag med en kille (läs man, äldre kille, gubbe, 55 år) och städade trappor.

Denna gång var det fyra våningar plus en extra korridor. Han är opererad i högernäven och kan inte ta i så mycket med den handen, tur han är gift då (långsökt jag vet). Fyra trappuppgångar och vi tog många pauser och babblade om allt och inget, mest nickade jag och höll med då han är från ett annat land (läs Bosnien) och jag inte riktigt uppfattade alla ord (läs dom flesta).

Hoppas ni ser alla trappuppgångar i dörrarna, tur det går att gå igenom så man slipper gå ut med vagnen med alla grejer.

Detta slapp jag göra idag men nån dag är det väl även min tur antar jag.


Ett av jobben som finns att göra är att borsta av alla moppar, den människan lär la varken få ner frukost ELLER lunch efter en hel dag med detta. Det är hår och skit (läs INTE avföring,bajs eller använd mat).

Det gick fortare idag, jag gör hellre sånt här än att hålla på i rabatter och buskar måste jag säga. Får la se vad det blir imorgon.




Kommentarer
Postat av: BajsMalin - Gravid i vecka 19 ♥

Men usch! Hemskt med städning! Längtar inte till mina toaletter :P



sv: Haha! Sune! <3

2011-07-11 @ 17:13:20
URL: http://bajsmalins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback