Tobbe har fixat ny header!

Jävlar i min låda, som ni ser så har jag ny header, jag har verkligen en ny header, ÄNTLIGEN! Malin tog mig på chatten på Facebook och där dividerade vi om fonter, stilar, färger och massa annat som hennes gullige sambo skulle fixa till mig. Medan han trixade med det där så pratade vi vidare, så härligt att prata med henne igen, det var fan längesen nu! Vi som kunde sitta flera timmar på MSN och babbla om bajs och annat shit.

Visst är headern snygg?! Den är fan så mycket bättre än den jag gjorde innan, den är över 1 år gammal, dags att byta alltså. Tack snälla, goa, underbara Tobbe för detta och envis som få är du också (här skulle jag kunna sätta in en sketglad smilegubbe men eftersom det är smilegubbetabu i bloggen så skiter jag i det).

Nu syns mina katter lite bättre också, Iza till vänster som sitter och skiter på kortet och förövrigt idag lördag fyller 3 år! Grattis till min lilla snorkråka.

Ni som ännu inte gått in på Malins blogg får ta mig fan göra det nu! MagisterMutter alltså!








Kommentarer
Postat av: Tobbe

Haha, när någon blir så glad är det bara ett nöje. Lite mera glatt med färg vart det iaf. Får inte vänta längre än 6månader till nästa byte denna gång. Skaffa dig en bra kamera tills dess! hehe. Grattis käten! Hurra Hurra Hurra. Ps. Bra att du bytte. Läste det där som nu står klart och tydligt längst ner på headern: En fattig och arbetslös flata med humorn i behåll. Tyvärr kunde man tidigare inte urskilja just ordet flata(iaf inte jag som reagerade och sa: Malin va har hon skrivit). En fattig och arbetslös "hora" med humorn i behåll. haha men kanske bara jag som läst det..

2011-07-16 @ 01:43:09
Postat av: Sune...the girl

Svar till Tobbe: Hahahahaha snacka om att inte få nåt om jag är en fattig hora, snacka om att outa det skittydligt du. Näe jag vet, det syntes lite dåligt men nu jävlar syns det att jag är flata och inte att jag är hora men skämtar ändå liksom. Tack än en gång! Du är en klippa. Kram på dig!

2011-07-16 @ 01:48:28
URL: http://tillganglig.blogg.se/
Postat av: MagisterMutter - Gravid i vecka 18 ♥

Ja vad fan slutade vi prata för? Det kan inte jag sluta undra!! Vi som haft så roligt!



sv: HAHA FY FAAAAN VAD TASKIGT! Var hur länge sedan som helst som jag såg peter Pan men den näsan den där kaptenen hade, det åker inte ur minnet! :P

2011-07-16 @ 13:28:28
URL: http://magistermutter.blogg.se/
Postat av: Malin

Jättefint ju!

2011-07-24 @ 11:18:34
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback