Tur man vet!

Idag när jag kom så skulle jag städa trappor igen och skulle gå bort till ett annat hus och städa med samma som jag städade med igår. Städvagnen stod där den skulle men både moppen och gubben var borta. En annan medarbetare kom dit och undrade vart han var. 50 minuter senare kom gubben och då hade han suttit på en toalett och dörren hade gått i baklås. Han hade ringt till kontoret men eftersom toaletten var så liten och inga fönster så fanns det knappt nån täckning så chefen hade bara hört halva ord och eftersom gubben inte kommer från Sverige gjorde det sitt till också. Han pekade ut vilken toalett det var i ett hus och japp DÄR ska jag aldrig sätta mig alltså. Tur man vet!

Det hade varit skitvarmt därinne men han hade inte fått panik. Jag skulle banka, sparka, gråta blod och klättrat ut genom ventilationen om det hade funnits en sån och jag vägt en si sådär 70 kg mindre. Jag fick känna på hur det var att städa lite själv och det var...svettigt! Ute blåste det ju åtminstone men inte i trapphusen.

På väg hem träffade jag på töser som satt och såg förjävla roade ut på en lekplats med sina barn och grannbarn vad jag tror.

Pia närmast kameran och Micaela längst bort. Visst ser dom roade ut?


Har tagit en dusch och börjar på att känna mig som en människa nu i alla fall men känner att det går rätt bra med ryggen att städa trappor och vet ni vad?! Jag ska antagligen få tillgång till ett gym dom har där. Det är för dom boende men tror ingen skulle säga nåt om jag ställer mig där och tränar nån timme några gånger i veckan faktiskt. Vore ju helt underbart!


Kommentarer
Postat av: Johanna

festlig blogg du har!

Jag skulle också ha fått panik, klaustrofobi som man har :P

2011-07-12 @ 16:57:41
URL: http://storsomgud.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hatar fotboll... tål det inte ;) Varsågod! :)

2011-07-12 @ 17:27:21
URL: http://storsomgud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback