2 1/2 män

Jag gillar serien 2 1/2 män, tycker till och med att det är ett av USA:s bästa serier genom tiderna. Däremot gillar jag inte Charlie Sheen längre. Han har gjort bort sig mer än en gång och skapat skandal efter skandal. Jag gillar däremot Charlie i 2 1/2 män. Där är han briljant.

Skaparen Chuck Lorre vill se till att Charlie Sheen aldrig kommer tillbaka in i serien igen efter att han fick sparken. Charlie Sheen är en pina i arslet på dom flesta i den där produktionen. Hur han ska låta Charlie Harper kolavippa är ännu inte helt klart, det ultimata kanske vore om han dog av en hjärtattack medan han ännu en gång belägrar en kvinna, vilken gång i ordningen han belägrar i den serien är oklart.

Men sen tycker jag inte att serien är så mycket att ha utan honom faktiskt men att sätta in Ashton Kutcher kan ju vara ett smart drag, däremot kan han ju inte ta över rollen som Charlie Harper. Kan inte han bli älskare till hushållerskan? Det vore ju idé om nu inte hushållerskan är allt för flataktig vill säga.

Detta återstår att se och jag ser fram emot att se när det blir förändringar ändå.

Gillar du 2 1/2 män?


Kommentarer
Postat av: Dani

Jag gillar serien, absolut, men tycker det vore bättre att lägga ner den helt än att ersätta Charlie med nån annan. Annars är det ju liksom inte samma serie längre.

2011-06-28 @ 15:41:47
URL: http://www.superdani.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback